Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σας δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 10/2
Νιόκι με σάλτσα ντομάτας, σπανάκι και μασκαρπόνε
Μια εύκολη συνταγή για νιόκι με σπανάκι, σάλτσα ντομάτας και μασκαρπόνε. Ιδανική για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο στο μαγείρεμα, αλλά θέλουν να φάνε κάτι νόστιμο.
Τρίτη 11/2
Κοτόσουπα με τραχανά αβγολέμονο
Μια νόστιμη κοτόσουπα ιδανική για τα κρύα του χειμώνα.
Τετάρτη 12/2
Κους κους με φασολάκια, αρακά και πιπεριές
Το κους κους μαγειρεμένο με εποχικά υλικά, και συγκεκριμένα με μπόλικο «δροσερό» δυόσμο, δίνει ένα χορταστικό και νόστιμο φαγητό.
Πέμπτη 13/2
Μοσχαρίσιο συκώτι με ψητά παντζάρια και πετιμέζι
Αυτό το μοσχαρίσιο συκώτι αποκτά ιδιαίτερη γλύκα τόσο από τα ψητά παντζάρια που το συνοδεύουν, όσο και από το πετιμέζι με το οποίο ψήνονται. Ένας πρωτότυπος συνδυασμός που αξίζει μια δοκιμή για να σας πείσει.
Παρασκευή 14/2
Σκορπίνα αχνιστή με αρακά και αγκινάρες από το Pharaoh
Συνταγή για σκορπίνα αχνιστή με αρακά και αγκινάρες από το Pharaoh στα Εξάρχεια.
Σάββατο 15/2
Ψαρονέφρι με κυδώνια και σταφίδες σε σάλτσα κονιάκ
Το «μπον φιλέ» του χοιρινού κάνει εξαιρετική παρέα με κυδώνια και σταφίδες σε ένα πιάτο ιδανικό για τα κυριακάτικα ή τα γιορτινά σας καλέσματα.
Κυριακή 16/2
Κατσικάκι πατατάτο από την Κίμωλο
Στο Αιγαίο τα πιάτα με κρέας έχουν περίοπτη θέση στην κουζίνα του τόπου, και αυτό το κατσικάκι Κιμώλου θα σας γίνει αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια όπου κι αν βρίσκεστε.
Για ορεκτικό
Τραγανές, παναρισμένες μπουκιές μπρόκολου με σουσάμι
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, για να δοκιμάσουμε το μπρόκολο σε μια τραγανή και εθιστική εκδοχή της μπουκιάς.
Για επιδόρπιο
Κιουνεφέ με κρέμα ανθότυρου
Αυτό το «κανταΐφι» με ρίζες από τη Μέση Ανατολή είναι μια εξαιρετική ιδέα για ένα πραγματικά ελαφρύ, αλλά και πολύ νόστιμο γλυκό που τρώγεται όλες τις ώρες.
Το άρθρο της εβδομάδας
