Ένας πολύ νόστιμος πουρές και μία εξαιρετική λύση για να αξιοποιήσετε τις ψητές πατάτες που έμειναν από την προηγούμενη μέρα. Η φέτα και το σκόρδο κάνουν τη διαφορά, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη γεύση.
Υλικά
- 1 κιλό πατάτες ψητές
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 - 5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- 200γρ. φέτα τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
Tips
- Για να μπορέσετε να λιώσετε τις ψητές πατάτες με το πιρούνι θα πρέπει να είναι ζεστές. Εάν δεν τις έχετε βγάλει μόλις από τον φούρνο, βάλτε τις για λίγα λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθούν.