Η Genius in Gastronomy, από 2 έως 4 Οκτωβρίου, διοργανώνει στο Βόλο ένα Wine Connoisseur Course Plus που απευθύνεται στους λάτρεις του κρασιού που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το κρασί με ιδιαίτερη έμφαση στη γευσιγνωσία και στο food & wine pairing.
Στο τέλος του course, θα διεξαχθούν εξετάσεις για την 1η βαθμίδα (Connoisseur) του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών, η οποία είναι απαραίτητη για την περαιτέρω πιστοποίηση ως PRO Wine Expert και Sommelier.
Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου
Τρίτη 2, Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018
Ωράριο σεμιναρίων: Έναρξη: 10.00 – Λήξη: 15.00+
Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: ΑΙΘΡΙΟΝ – ETHRION day&night, Ζάχου – Γιαννιτσών , Μουσείο Τσαλαπάτα -Βόλος
Διάρκεια σεμιναρίου: 15 ώρες
Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα
Κόστος για παρακολούθηση του Course: 350,00 €
Certified Connoiseur Wine Expert: 80,00 €
Τίτλοι θεμάτων
Εισαγωγικές γνώσεις στην αμπελουργία & οινολογία
Κυριότερες ποικιλίες και στυλ κρασιών
Αρχές της γευσιγνωσίας
Οινογεωγραφία
Διεθνής ορολογία
Service κρασιού
Food & Wine Pairing
Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό & βεβαίωση παρακολούθησης.
Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης (μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό).
Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
info
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 212 1006520, 2421030903 & 6945408265, Βασίλης Κατσάρος και στα e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com