Ένα δικό μας παιδί, ο Ηλίας Φουντούλης μέσα από το νέο του βιβλίο μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο του ελληνικού γιαουρτιού από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα!

Ο Ηλίας μας μαθαίνει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για μια από τις πιο αγαπημένες τροφές στον κόσμο, που η Ελλάδα παράγει και εξάγει με επιτυχία εδώ και δεκαετίες. Κι ακόμα την ιστορία του γιαουρτιού, τους τόπους παραγωγής του στην Ελλάδα, τα είδη του και τα χαρακτηριστικά τους, τους λόγους της υψηλής διατροφικής του αξίας, τη σχέση του με την υγεία μας και πόσο ωφέλιμο είναι και για τα παιδιά μας. Επιπλέον, μας ξεδιπλώνει εύκολες, γρήγορες και υγιεινές συνταγές για να το χρησιμοποιούμε στη καθημερινή μας μαγειρική και να το απολαμβάνουμε κάθε μέρα, εμείς και τα παιδιά μας!

image description

info
Κυκλοφορεί -και στην αγγλική γλώσσα- από τις εκδόσεις annieblana σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, πολυκαταστήματα & παντοπωλεία.