Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
FOOD SCIENCE
Ελληνικό μέλι vs Manuka: Ποιο είναι πραγματικά πιο δυνατό superfood;
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πώς θα ξεκολλήσουν πανεύκολα οι ετικέτες από τα γυάλινα βαζάκια
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι με σκόρδο, βούτυρο και μπρόκολο. Το μενού της εβδομάδας (29/9-5/10)
ΣΥΝΤΑΓΗ
Smoothie φράουλα
ΠΑΜΕ SUPERMARKET
Πόσα ξοδεύω για φαγητό: Ντίνα, 32 ετών, βρεφονηπιοκόμος, με εισόδημα 1000€
#TAGS
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
BACK TO SCHOOL
ΣΥΚΑ
ΣΤΑΦΥΛΙ
ΤΑΒΕΡΝΑ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
1:30'
Κρεατόσουπα αυγολέμονο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:30'
Σοφεγάδα φούρνου µε µυρωδικά και τσαλαφούτι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Κοπανάκια κοτόπουλου με φασολάκια και λιαστή ντομάτα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Αλμυρή τάρτα με διάφορα τυριά, πράσο και μπέικον
60'
Κολοκυθόρυζο λεμονάτο
ΓΙΑ VEGANS
35'
Ζεστό ρυζόγαλο από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
1:30'
Κρεατόσουπα αυγολέμονο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:30'
Σοφεγάδα φούρνου µε µυρωδικά και τσαλαφούτι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Κοπανάκια κοτόπουλου με φασολάκια και λιαστή ντομάτα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Αλμυρή τάρτα με διάφορα τυριά, πράσο και μπέικον
60'
Κολοκυθόρυζο λεμονάτο
ΓΙΑ VEGANS
35'
Ζεστό ρυζόγαλο από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
1:30'
Κρεατόσουπα αυγολέμονο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:30'
Σοφεγάδα φούρνου µε µυρωδικά και τσαλαφούτι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Κοπανάκια κοτόπουλου με φασολάκια και λιαστή ντομάτα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Αλμυρή τάρτα με διάφορα τυριά, πράσο και μπέικον
60'
Κολοκυθόρυζο λεμονάτο
ΓΙΑ VEGANS
35'
Ζεστό ρυζόγαλο από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Η αξία του νερού φαίνεται στην ετικέτα. Διαβάζουμε με προσοχή, επιλέγουμε το καλύτερο.
Συμβουλές
Θρεπτικό smoothie καφέ με χουρμάδες για να ανοίξει το μάτι
Μούχλα στα ντουλάπια κουζίνας; Έτσι θα την εξαφανίσετε οριστικά
Aπορροφητήρας: Πώς μειώνουμε τον θόρυβο και εξοικονομούμε ενέργεια
Ραβανί, ρεβανί ή σάμαλι; Οι ομοιότητες και οι διαφορές τους
Ζουμερό κέικ με βρώμη, σε κούπα, έτοιμο σε 2′: το πιο εύκολο και υγιεινό σνακ
Τι είναι τα εσαλότ και πώς διαφέρουν από τα κοινά κρεμμύδια;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα: Τι ισχύει για το κρέας, το γάλα και τη φέτα
FOOD SCIENCE
Vegan διατροφή: Το μυστικό της πρωτεϊνικής επάρκειας
FOOD SCIENCE
Τι εννοείς ο κιμάς δεν μπαίνει στην κατάψυξη – Ένας τεχνολόγος τροφίμων εξηγεί τι ισχύει
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Oriol Balaguer: Ο ποιητής της σοκολάτας
Από τα βαπόρια στο καφενείο – Η ιστορία του κ. Πάσσα στη Λαγκάδα Χίου
Σεϋχέλλες: Μια ομάδα στον Κεραμεικό που κάνει τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Κεφτεδάκια, μπιφτέκια και σουτζουκάκια: Ο σωστός κιμάς και οι ιδιαιτερότητες κάθε συνταγής
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μαγείρεμα με αγελαδινό βούτυρο
Ψήσιμο στο φούρνο: Οι διαφορές σε αντιστάσεις, αέρα και γκριλ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Ρύζι από τον τόπο μας: Παράγουμε πολύ, αλλά εξάγουμε το 70%
Γιουφκά (ή yufka): Το φύλλο ζύμης από τα βάθη της Ανατολής – Πώς μαγειρεύεται και πού το βρίσκουμε
Φραγκόσυκα: Τα οφέλη τους, πώς τα καθαρίζουμε και πώς τα καταναλώνουμε
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Όλη η αλήθεια για τα βολιώτικα τσιπουράδικα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Ο Dopios στη Γλυφάδα: Το δημοφιλές μεζεδοπωλείο μαγειρεύει και στα Νότια
ΕΞΟΔΟΣ
12 Πιάτα – Και στο κέντρο της Αθήνας η δημοφιλής ταβέρνα του πολυβραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη
ΕΞΟΔΟΣ
Batard ή αλλιώς δυο Glorious Bastards αρτοποιούν στο Παγκράτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Gastrosophy Fest: O θρυλικός Massimo Bottura στη γιορτή γαστρονομίας στον Πειραιά
Green Food
Η γαστρονομία του αύριο: Πώς η zero waste κουζίνα αλλάζει την ελληνική γεύση
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
Πώς αποθηκεύουμε τα μυρωδικά (άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) για να μείνουν φρέσκα για εβδομάδες;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Τηγανόψωμο: Η εκδίκηση του φτωχικού έδεσματος – Από την αρχαιότητα στα σύγχρονα brunch
ΘΕΜΑΤΑ
Γαστρονομικές Τάσεις 2026: Η τεχνολογική μεταμόρφωση της κουζίνας
ΘΕΜΑΤΑ
Tashas Group: Η παγκόσμια δύναμη της φιλοξενίας με ελληνικές ρίζες
ΘΕΜΑΤΑ
Croque Madame ή Croque Monsieur; Οι διαφορές και ποιος έχει τον πρώτο λόγο στο σάντουιτς
Φτιάχνουμε σούπες
Σούπα λαχανικών με τραχανά
Βελούδινη κοτόσουπα αυγολέμονο χωρίς ρύζι
Ψαρόσουπα με λαχανικά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Κορινθιακή Σταφίδα: Ξαναβάζουμε στο τραπέζι μας το ελληνικό superfood – Πού θα τη βρείτε
Πόσα ξοδεύω για φαγητό: Βάσω, 52 ετών, τραπεζική υπάλληλος με μηνιαίο εισόδημα 1.700€
Ghee: Το βούτυρο που δεν καίγεται ποτέ, πώς μαγειρεύεται και πού θα το βρείτε
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φτιάχνουμε σούπες
Σούπα λαχανικών με τραχανά
Βελούδινη κοτόσουπα αυγολέμονο χωρίς ρύζι
Ψαρόσουπα με λαχανικά
Viral
VIRAL
Τιτανικός: Τι έφαγαν οι επιβάτες του λίγες ώρες πριν την τραγωδία
VIRAL
Το πιο ζουμερό viral καλαμάκι κοτόπουλο του TikTok
VIRAL
Ο σεφ της Νταϊάνα αποκαλύπτει: Αυτό το πρωινό έτρωγε (σχεδόν) κάθε ημέρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
ViBo Harvest Festival: Η μαγεία του τρύγου ζωντανεύει στον Πειραιά
Great Greek Wines: Η ιστορία πίσω από έναν μεγάλο διαγωνισμό χωρίς μετάλλια και η σημασία για το ελληνικό κρασί
Σερβίρισμα κρασιού: Γιατί η θερμοκρασία κάνει τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ