Η σοκολάτα είναι απόλαυση, σωστά; Όσο μεγαλύτερη, τόσο μεγαλύτερη και η απόλαυση. Κάπως έτσι πέσαμε πάνω σε αυτή την τεράστια μπάρα στο Instagram.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε η χρήστης @ya_kushat_hochu που έχει πάνω από 35K ακόλουθους βλέπουμε να ετοιμάζει μια τεράστια μπάρα σοκολάτας. Το βίντεο ξεκινά με την κοπέλα να φέρνει ένα τεράστιο ορθογώνιο κουτί. Έπειτα, λιώνει τόνους σοκολάτας και τους ρίχνει μέσα στο κουτί. Μετά από αυτό, ετοιμάζει την κρέμα, τα άπειρα φιστίκια και όλα τα υλικά που χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες. Μόλις γίνει αυτό, το τελειώνει με μια τελευταία στρώση σοκολάτας. Όταν στήνεται η μπάρα σοκολάτας, τη σπάει από τη μέση και τη δείχνει στο κοινό της. Δείτε:

Από τότε που ανέβηκε αυτό το βίντεο, έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, πάνω από 130 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια. Κάποιοι έγραψαν: «Αυτή η σοκολάτα είναι μάλλον αρκετή για πέντε χρόνια», «Ουάου, αυτό είναι ένα έργο τέχνης».

Ωστόσο, πολλοί ρώτησαν: «Τι κάνεις τελικά με μια τόσο μεγάλη μπάρα;» Τέλος, κάποιος σχολίασε το απολύτως φυσικό: «Μου αρέσει αυτό που έκανες, αλλά δώσε το στους φτωχούς, πεινασμένους και διψασμένους, σε παρακαλώ πολύ μην τρως μόνη σου». Πιστεύω πως αν όντως το μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αυτή η μπάρα.

Δείτε επίσης:
Viral: Αυτή η πίτσα είναι η νέα τάση στο ΤikTok

Viral: To νέο κόλπο για το avocado toast από το TikTok

Σεφ δημιουργεί σοκολατένιο διαστημόπλοιο και γίνεται viral