Σίγουρα σου έχει τύχει να δοκιμάσεις ένα αγγούρι που πικρίζει και σε αυτή την περίπτωση, η συνήθης αντίδραση είναι να το πετάξεις στα σκουπίδια. Και όμως, ένα βίντεο έρχεται να δώσει τη λύση.

Μία χρήστης του TikTok ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει πώς μπορείς να αφαιρέσεις την πικρή γεύση από το αγγούρι και μάλιστα με πολύ εύκολο τρόπο. Τι κάνει; Πολύ απλά κόβει τη μία άκρη από το αγγούρι και μετά τρίβει μεταξύ τους τα δύο κομμάτια με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να βγει μια λευκή ουσία, σαν γάλα όπως το ονομάζει, το οποίο όπως λέει είναι η λύση για να φεύγει η πικρή γεύση από το αγγούρι.

@basicallyperkfectmilking a cucumber?##healthheroes ##kitchenhacks ##cucumber ##fyp♬ original sound – basicallyperkfect

Το ξέρουμε, ακούγεται πολύ περίεργο και η ίδια άλλωστε, παραδέχεται ότι την πρώτη φορά που το είδε είχε μείνει έκπληκτη. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει λειτουργεί 100% και μεταξύ μας, δεν κοστίζει και τίποτα να το δοκιμάσουμε την επόμενη φορά που θα βρούμε αγγούρι με πικρή γεύση, έτσι για να το επιβεβαιώσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok, με κάποιους χρήστες να επιβεβαιώνουν ότι γνωρίζουν το συγκεκριμένο tip και ότι όντως λειτουργεί.

Δείτε επίσης:
O πιο εντυπωσιακός τρόπος σερβιρίσματος καρύδας

Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει πώς μουχλιάζει ένα burger μέρα με τη μέρα

Δείτε σε βίντεο πώς φτιάχνονται οι μπάρες πρωτεΐνης