Ένα νέο φρουτένιο επιδόρπιο έχει γίνει viral στο ΤikTok το τελευταίο διάστημα. Πρωταγωνιστής ένα εξωτικό φρούτο, η παπάγια. Εύκολο στην προετοιμασία, θα χρειαστείτε πέρα από την παπάγια, γάλα καρύδας, ζελατίνη και ζάχαρη.

Πώς το φτιάχνουν οι χρήστες του ΤikTok; Παίρνουν μια ολόκληρη παπάγια, την ανοίγουν από το ένα της άκρο και αδειάζουν με κουτάλι πολύ καλά τους σπόρους της, μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν θα μείνει κανείς. Στη συνέχεια, καθαρίζουν την εξωτερική της φλούδα. Για να φτιάξουμε το ζελέ: Ανακατεύουμε γάλα καρύδας, ζάχαρη και μια ζελατίνα μέσα σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε να ετοιμαστεί για 5-10 λεπτά. Όσο το μείγμα είναι ακόμη ζεστό, το αδειάζουμε μέσα στην παπάγια. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να ετοιμαστεί για τουλάχιστον 12 ώρες!
Όταν το βγάλουμε από το ψυγείο, το κόβουμε σε μικρές φετούλες και σερβίρουμε!

Επειδή η παπάγια δεν είναι από τα πιο συνηθισμένα φρούτα για εμάς στην Ελλάδα, θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε μια παραλλαγή της συνταγής με πεπόνι.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

@amaltajjounoble Refreshing Papaya Dessert👌Image Save it for Eid Al-Fitr#fypシ #foryoupage #foryou #foryoupage #ramadan #mouthwatering #mashallah #usa #☪️Image ♬ sonido original – Genero Urbano RC

Διαβάστε ακόμη

Viral: Φτιάχνουμε τα διάσημα cake pops με 4 υλικά

ΤikTok viral: Διάφανα chips πατάτας!

Viral: Πώς να φτιάξετε το μπλε smoothie που έχει ξεσηκώσει το TikTok