Η αγάπη μας για τις πατάτες είναι μεγάλη. Και μάλιστα είναι και από τα πιο αγαπημένα μας τρόφιμα για τη μαγειρική μας. Μία από τις πιο δημοφιλείς συνταγές είναι και ο πουρές πατάτας για αυτό και όταν ανακαλύψαμε αυτό το hack μας άρεσε πολύ.

Το εύκολο hack για να φτιάξετε πουρέ πατάτας χωρίς να τις ξεφλουδίσετε μοιράστηκε η δημοφιλής blogger Lora McLaughlin. Το βίντεο έχει γίνει viral μετρώντας σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές στο Instagram Reels μαζί με πάνω από 47  χιλιάδες likes.

Συγκεκριμένα, το viral βίντεο δείχνει πως να ξεφορτωθείτε τη φλούδα χωρίς κόπο. Βράστε τις πατάτες με τη φλούδα τους και τις αφήνετε στην άκρη να κρυώσουν ελαφρώς. Έπειτα τις βάζετε σε μια σχάρα ψησίματος από πάνω. Κόβετε τις πατάτες στη μέση και τις πιέζετε πάνω από τη σχάρα. Έτσι, η φλούδα της πατάτας μένει πάνω και η πατάτα μεταφέρεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο μπολ.

Το hack για την παρασκευή πουρέ πατάτας κέρδισε τους χρήστες του Instagram. Πολλοί σχολίασαν ότι πρόκειται για εξαιρετική πρακτική για εξοικονόμηση χρόνου, ειδικά επειδή οι πατάτες δεν έπρεπε να ξεφλουδιστούν. «Αυτό είναι απίστευτο. Τι φανταστική ιδέα», σχολίασε ένας χρήστης,  ενώ ένας άλλος είπε, «Μου αρέσει η φλούδα στις πατάτες μου, αλλά παρόλα αυτά είναι ωραίο hack!»