Το «Μ» κυκλοφορεί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την Κυριακή 13 Μαΐου στην πιο πολυτελή, συλλεκτική έκδοση που έγινε ποτέ για τον Άνδρα και παρουσιάζει: Ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων, μαθήματα ζωής, τις απολαύσεις που μένουν και τις εμπειρίες που μάς αλλάζουν. Μαζί: Στυλ, Ρολόι, Grooming, Design, Food Culture, Wines & Spirits, Objects of Desire, Ταξίδι, Σπορ, Υγεία, Αυτοκίνητο και 15 δυνατές συνεντεύξεις. Μια ειδική έκδοση 240 σελίδων αφιερωμένη στον Άντρα.

Το «Μ» είναι ένα συλλεκτικό εγχειρίδιο που έχει σκοπό να φωτίσει την εσωτερική, μυστηριώδη πλευρά του σύγχρονου άντρα. Δεν είναι απλώς ένα έντυπο, αλλά μια αντίληψη απέναντι στη ζωή. Εστιάζει στις βαθύτερες Αξίες που περνούν από γενιά σε γενιά, στην επιθυμία του άντρα να εξερευνά και να ανακαλύπτει εμπειρίες, τόπους, κανόνες και τελικά τον αληθινό του εαυτό.

Το «Μ» καταγράφει των αφρό των τάσεων διεθνώς, αλλά εμβαθύνει στο προσωπικό στυλ του κάθε άντρα ξεχωριστά. Είναι μια σύνθεση ιστοριών που εμβαθύνουν στην Aυθεντικότητα, τη Γνώση, τη Δύναμη της Θέλησης και την Επιμονή μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου.

Η ομάδα συνεργατών του «Μ» απαρτίζεται από καταξιωμένους συντάκτες, ειδικευμένους γνώστες σε κάθε τομέα, φωτογράφους και editors που ενημερώνονται διαρκώς για ό,τι νέο και ενδιαφέρον εμφανίζεται στον κόσμο που μας περιβάλλει.

Η ονομασία του «Μ» προέρχεται από το πρώτο γράμμα και σύμβολο της λέξης ΜAN. Το τεύχος Νο1 θα έχει τίτλο «Α Man’s Odyssey» και στο εξώφυλλο του περιοδικού πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy.