Ένα χορταστικό σνακ με γαλοπούλα, μπέικον, καρότο και τυρί που θα λατρέψουν τα παιδιά. Είναι ό,τι πρέπει για το καλαθάκι του σχολείου αλλά και για απογευματινό σνακ.
Σε ένα τηγάνι ψήνετε τις φέτες του μπέικον. Σε ένα ξεχωριστό τηγάνι ζεσταίνετε τα wraps.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβετε την ψημένη γαλοπούλα σε φιλετάκια. Μόλις ζεσταθούν τα wraps τα απλώνετε στον πάγκο της κουζίνας και ξεκινάτε να τα γεμίζετε.
Πρώτα απλώνετε λίγο κέτσαπ και μετά το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα (100γρ. για κάθε τορτίγια). Μετά τοποθετείτε από 2 φέτες μπέικον σε κάθε wrap, λίγο καρότο τριμμένο και από πάνω γραβιέρα.
Διπλώνετε τα wraps σε ρολά και τα ψήνετε στο φούρνο για 15-20 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε κόβοντας τα wrap στη μέση ή όπως σας αρέσει και συνοδεύετε με γιαούρτι.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι ψήνετε τις φέτες του μπέικον. Σε ένα ξεχωριστό τηγάνι ζεσταίνετε τα wraps.
Βήμα 2
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβετε την ψημένη γαλοπούλα σε φιλετάκια. Μόλις ζεσταθούν τα wraps τα απλώνετε στον πάγκο της κουζίνας και ξεκινάτε να τα γεμίζετε.
Βήμα 3
Πρώτα απλώνετε λίγο κέτσαπ και μετά το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα (100γρ. για κάθε τορτίγια). Μετά τοποθετείτε από 2 φέτες μπέικον σε κάθε wrap, λίγο καρότο τριμμένο και από πάνω γραβιέρα.
Βήμα 4
Διπλώνετε τα wraps σε ρολά και τα ψήνετε στο φούρνο για 15-20 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε κόβοντας τα wrap στη μέση ή όπως σας αρέσει και συνοδεύετε με γιαούρτι.