kormos_new_pic
clock icon
30'

Τρίχρωμος κορμός παγωτό

Υλικά

Tips

  • Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Ετοιμάζουμε το πιο πολύχρωμο κορμό με παγωτό και κάνουμε τα απογεύματα στο σπίτι πιο δροσερά και νόστιμα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για γρήγορο και εύκολο αποτέλεσμα.

Ετοιμάζουμε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και το χωρίζουμε σε τρία μέρη. Λιώνουμε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτουμε στο ένα μέρος, μαζί με το γλάσο σοκολάτας που περιέχεται στην συσκευασία. Λιώνουμε την Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την ανακατεύουμε με το δεύτερο μέρος.

Σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζουμε γύρω-γύρω μεμβράνη, στρώνουμε το παγωτό σοκολάτα και το αφήνουμε μισή ώρα στην κατάψυξη να σταθεί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το παγωτό φράουλα και στο τέλος, με το παγωτό βανίλια. Το βάζουμε στην κατάψυξη, μέχρι να παγώσει, για περίπου 3 ώρες, ξεφορμάρουμε τραβώντας τη μεμβράνη και σερβίρουμε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και το χωρίζουμε σε τρία μέρη. Λιώνουμε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτουμε στο ένα μέρος, μαζί με το γλάσο σοκολάτας που περιέχεται στην συσκευασία. Λιώνουμε την Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την ανακατεύουμε με το δεύτερο μέρος.

Βήμα 2

Σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζουμε γύρω-γύρω μεμβράνη, στρώνουμε το παγωτό σοκολάτα και το αφήνουμε μισή ώρα στην κατάψυξη να σταθεί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το παγωτό φράουλα και στο τέλος, με το παγωτό βανίλια. Το βάζουμε στην κατάψυξη, μέχρι να παγώσει, για περίπου 3 ώρες, ξεφορμάρουμε τραβώντας τη μεμβράνη και σερβίρουμε.