Όταν το κλασικό τοστάκι παίρνει άλλη διάσταση με μια γλυκιά νότα… Η μαρμελάδα με 4 φρούτα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά!
Βουτυρώνετε ελαφρά τις φέτες ψωμιού από τη μία πλευρά.
Στη συνέχεια βάζετε μία φέτα τυρί, μία φέτα γαλόπουλα και άλλη μια φέτα τυρί και σκεπάζετε με την άλλη φέτα ψωμιού.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά μαζί με το γάλα και το πιπέρι, βουτάτε μέσα τα έτοιμα τοστ, έτσι ώστε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές.
Τηγανίζετε 4 λεπτά από κάθε πλευρά σε βουτυρωμένο τηγάνι. Σερβίρετε, όσο είναι ζεστά και γαρνίρετε με λίγη μαρμελάδα από πάνω.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βουτυρώνετε ελαφρά τις φέτες ψωμιού από τη μία πλευρά.
Βήμα 2
Στη συνέχεια βάζετε μία φέτα τυρί, μία φέτα γαλόπουλα και άλλη μια φέτα τυρί και σκεπάζετε με την άλλη φέτα ψωμιού.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά μαζί με το γάλα και το πιπέρι, βουτάτε μέσα τα έτοιμα τοστ, έτσι ώστε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές.
Βήμα 4
Τηγανίζετε 4 λεπτά από κάθε πλευρά σε βουτυρωμένο τηγάνι. Σερβίρετε, όσο είναι ζεστά και γαρνίρετε με λίγη μαρμελάδα από πάνω.