Ένα πεντανόστιμο, δροσερό και ελαφρύ ορεκτικό, που δεν απαιτεί να μαγειρέψετε κανένα από τα υλικά του.
20'
Ταρτάρ μοσχαριού πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, με καλαμπόκι και μαγιονέζα τρούφας
Υλικά
- 480 γρ. φιλέτο από κόντρα μπριζόλα
- 1/2 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι εσαλότ, ψιλοκομμένο
- 1/2 μικρή κόκκινη καυτερή πιπερίτσα
- 1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 2 -3 κουτ. γλυκού ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1/2 λεμόνι, τον χυμό
- 120 γρ. καλαμπόκι σε σπόρους, ελαφρά βρασμένο
- 50 ml ε.π. ελαιόλαδο
- 200 γρ. μαγιονέζα
- 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού λάδι λευκής τρούφας
- 8 φέτες χωριάτικο ψωμί ολικής
- 2 χούφτες διάφορες φύτρες φρέσκες
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
- Styling: Κ. Λυκουρέση Food styling: Μάκης Γεωργιάδης Φωτογραφία: STUDIOM.GR