Μια σούπα που θα γίνει η αγαπημένη σας αν είστε λάτρεις της ταϊλανδέζικης κουζίνας και των εθνικών γεύσεων.
Υλικά
- 500γρ. Φιλέτο από στήθος ή μπούτι κοτόπουλου Νιτσιάκος, σε πολύ λεπτές λωρίδες
- 2 μπαστουνάκια λέμον γκρας κομμένα στα 4
- 10 φύλλα λάιμ
- 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ (περίπου 8 εκ.), καθαρισμένο και τριμμένο στον ψιλό τρίφτη
- 8 μανιτάρια λευκά, σε λεπτά φετάκια
- 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας
- 3 κουτ. σούπας σόγια σος
- 2 κουτ. σούπας fish sauce
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι με το πράσινο μέρος του, πολύ ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 λάιμ
- 1 χούφτα φύλλα φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1-3 πιπερίτσες τσίλι