Πολύ χαμηλό σε θερμίδες συγκριτικά με άλλα smoothie, γεμάτο αντιοξειδωτικά.
Υλικά
- 250γρ. καρπούζι χωρίς σπόρια
- 200γρ. φράουλες φρέσκες ή κατεψυγμένες
- 200γρ. ντοματίνια
- ½ μπανάνα
- χυμό από 1 λάιμ
- 3 κουτ. σούπας μέλι
- 1 κουτ. σούπας σπόρους chia
- παγάκια
- γιαούρτι
- φράουλες, ντοματίνια κομμένα στη μέση και φέτες λάιμ
Για το smoothie
Για το σερβίρισμα
Tips
- Σε αυτή τη συνταγή δίνετε το χυμό με το γιαούρτι ξεχωριστά έτσι ο καθένας όπως το ανακατεύει με το καλαμάκι να φτιάξει το δικό του smoothie.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε στο μπλέντερ τα φρούτα, το χυμό λάιμ, το μέλι, τους σπόρους, παγάκια και πολτοποιείτε μέχρι να γίνει ένας λείος χυμός.Βήμα 2
Βάζετε σε κάθε ποτήρι 1-2 κουταλιές γιαούρτι, μοιράζετε το χυμό, διακοσμείτε με φράουλες, ντοματίνια, φέτες λάιμ και σερβίρετε.Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food styling: Tina & Olivia Webb