Crepe,Salmon,Rolls,With,Herbed,Cream,Cheese.,Appetizer,Party,Food
clock icon
30'

Ρολάκια κρέπας με καπνιστό σολομό, αγγούρι και τυρί κρέμα

Υλικά

    Μερίδες: 4]  

  • 4-6 ψημένες κρέπες φτιαγμένες με το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • Για τη γέμιση

  • 250 γρ. καπνιστός σολομός σε λεπτές φέτες
  • 4-6 κ.σ. τυρί κρέμα
  • 2 αγγουράκια, κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια  
  • λίγο ε.π. ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας άνιθο φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι

Κρέπες με ελαφριά γέμιση από ψητή κολοκύθα και φέτα, που σερβίρεται ως ορεκτικό στα γιορτινά μας τραπέζια. Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή χάρη στο Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ.

 

Ετοιμάζουμε και ψήνουμε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ. Τις αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Απλώνουμε τις κρέπες σε πάγκο εργασίας και τις γεμίζουμε μία μία. Αλείφουμε με το τυρί κρέμα, περίπου 1 κ.σ. σε κάθε κρέπα, ραντίζουμε με λίγο έ.π. ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε καλά.

Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα τον σολομό και τα αγγουράκια. Ρολάρουμε σφιχτά, τυλίγουμε σε μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες και σερβίρουμε.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε και ψήνουμε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ. Τις αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Βήμα 2

Απλώνουμε τις κρέπες σε πάγκο εργασίας και τις γεμίζουμε μία μία. Αλείφουμε με το τυρί κρέμα, περίπου 1 κ.σ. σε κάθε κρέπα, ραντίζουμε με λίγο έ.π. ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε καλά.

Βήμα 3

Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα τον σολομό και τα αγγουράκια. Ρολάρουμε σφιχτά, τυλίγουμε σε μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες και σερβίρουμε.