clock icon
0'

Πάπια σε «τούρτα» φύλλου σφολιάτας α λα Ritz

Η πάπια σε τούρτα από φύλλο σφολιάτας με φουά γκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι μια συνταγή της υψηλής Γαλλικής γαστρονομίας, που έγινε διάσημη στο L’ Espadon, το εστιατόριο περίφημου ξενοδοχείου Ritz του Παρισιού. Εδώ μια σπιτική εκδοχή της που δεν παύει βέβαια να είναι μια ακριβή υπερπαραγωγή, παρόλες τις μικρές απλοποιήσεις και προσαρμογές σε Ελληνικά δεδομένα που έχουμε κάνει. Αλλά βέβαια θα κλέψει καρδιές και εντυπώσεις σε κάθε γιορτινό, επίσημο τραπέζι.