Μιαι ιδιάιτερη ομελέτα, πλούσια και γευστική με βούτυρο Lurpak , Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα και Arla κρέμα Γάλακτος
Υλικά
- 8 μεγάλα αυγά
- 80 γρ. Arla κρέμα γάλακτος
- 3 κούτ. σούπας βούτυρο Lurpak, λιωμένο
- 4 φέτες Arla Harvati τυρί Π.Ο.Π.
- 10 φέτες μορταδέλα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φρέσκο θυμάρι και σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την Arla κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με αυγογδάρτη να ενωθούν όλα τα υλικά σε ένα μείγμα.
Βήμα 2
Τοποθετούμε ένα τηγάνι 26-28 εκ. σε μέτρια- χαμηλή φωτιά, το αλείφουμε με το βούτυρο Lurpak και προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα αυγά.
Βήμα 3
Με μια σπάτουλα σιλικόνης ανακατεύουμε αμέσως και αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν για περίπου 5΄.
Βήμα 4
Στρώνουμε επάνω στην ομελέτα 2 φέτες Arla Harvati τυρί Π.Ο.Π.και 5 φέτες μορταδέλα, πασπαλίζουμε με πιπέρι και τυλίγουμε σε ρολό, ψήνοντας για 1΄ ακόμη.
Βήμα 5
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με φρέσκο θυμάρι και σχοινόπρασο.