Απλό, γρήγορο και νόστιμο πιάτο με λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ και μια ωραία σάλτσα όπου η καπνιστή γεύση της χοιρινής μπριζόλας της δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθιστώντας την ιδανική και για το γιορτινό μενού.
						Υλικά
- 500γρ. Λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ
 - 350γρ. καπνιστή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκαλο, σε κυβάκια
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 σκόρδο σε φέτες
 - 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1 πιπεριά κόκκινη, σε λωρίδες
 - 1 πιπεριά πράσινη, σε λωρίδες
 - 1 πιπεριά κίτρινη, σε λωρίδες
 - 10 ντοματίνια, κόκκινα και κίτρινα, κομμένα σε τέταρτα
 - 1 φλιτζάνι Τοματάκια Ολόκληρα Αποφλοιωμένα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ψιλοκομμένα
 - ½ κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
 - ½ κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
 - 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για τα ζυμαρικά
 - αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο