Απλό, γρήγορο και νόστιμο πιάτο με λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ και μια ωραία σάλτσα όπου η καπνιστή γεύση της χοιρινής μπριζόλας της δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθιστώντας την ιδανική και για το γιορτινό μενού.
Υλικά
- 500γρ. Λαζανάκι ΟΜΙΚΡΟΝ
- 350γρ. καπνιστή χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκαλο, σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκόρδο σε φέτες
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη, σε λωρίδες
- 1 πιπεριά πράσινη, σε λωρίδες
- 1 πιπεριά κίτρινη, σε λωρίδες
- 10 ντοματίνια, κόκκινα και κίτρινα, κομμένα σε τέταρτα
- 1 φλιτζάνι Τοματάκια Ολόκληρα Αποφλοιωμένα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ψιλοκομμένα
- ½ κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
- ½ κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για τα ζυμαρικά
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο