Φτιάχνουμε κρέπες με κοτόπουλο και μανιτάρια για να συνοδεύσουμε με τον πιο νόστιμο τρόπο το κυρίως γεύμα στο τραπέζι των γιορτών. Μάλιστα οι κρέπες μας ετοιμάζονται εύκολα και σε πολύ λίγο χρόνο χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.
Υλικά
- 16-18 ψημένες κρέπες φτιαγμένες με το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
- 1/2 λίτρο (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι στραγγισμένο
- 1 φλιτζ. τσαγιού μανιτάρια σε φετάκια
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 φλιτζ. τσαγιού ψητό κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Μερίδες: 16-18
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ όπως περιγράφεται πάνω στη συσκευασία.
Βήμα 2
Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το βούτυρο, προσθέτουμε το κοτόπουλο, 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι στραγγισμένο, το μαϊντανό και τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ που ετοιμάσατε. Μοιράζουμε το μίγμα πάνω στις κρέπες και τυλίγουμε σε ρολά.
Βήμα 3
Τις βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, ρίχνουμε στην επιφάνεια την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.