Κουλουρίτσες με τυρί κρέμα, κόκκινη πιπεριά και φιλέτο κοτόπουλο, που θα τις φτιάχνετε ξανά και ξανά! Η πιπεριά και το τυρί κρέμα αναμιγνύονται και δημιουργούν το πιο νόστιμο αποτέλεσμα.
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσουν. Τα κόβετε σε μικρούς κύβους και τα διατηρείτε ζεστά.
Σε ένα μπολ ρίχνετε το τυρί κρέμα και τον άνηθο. Τα δουλεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κρατάτε το μίγμα στην άκρη.
Βρέχετε ελαφρά τους ντάκους σας με νερό και τους αλείφετε με το μίγμα του τυριού. Τοποθετείτε από πάνω την ψιλοκομμένη πιπεριά και τους κύβους από το ψητό κοτόπουλο.
Πασπαλίζετε με την ψιλοκομμένη
λουίζα και περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Φωτογραφίες: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή
Διαδικασία
Βήμα 1
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσουν. Τα κόβετε σε μικρούς κύβους και τα διατηρείτε ζεστά.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίχνετε το τυρί κρέμα και τον άνηθο. Τα δουλεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κρατάτε το μίγμα στην άκρη.
Βήμα 3
Βρέχετε ελαφρά τους ντάκους σας με νερό και τους αλείφετε με το μίγμα του τυριού. Τοποθετείτε από πάνω την ψιλοκομμένη πιπεριά και τους κύβους από το ψητό κοτόπουλο.
Βήμα 4
Πασπαλίζετε με την ψιλοκομμένη
λουίζα και περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Βήμα 5
Φωτογραφίες: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή