Γαλέος αχνιστός με καυτερές νότες, ιδανικό γεύμα για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και μεζές για ούζο και τσίπουρο.

Υλικά
- 800γρ. γαλέο (φιλέτο), κομματιασμένο
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κέρατο καυτερή, σε ροδέλες
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1-2 φέτες ντομάτας
- 1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε σε βαθύ τηγάνι το ψάρι με το λάδι, τα σκόρδα, την καυτερή πιπεριά, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τόσο νερό όσο να μισοσκεπάζει το γαλέο.Βήμα 2
Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνετε τις ροδέλες ντομάτας και αφήνετε για 4-5 λεπτά ακόμα.Βήμα 3
Απομακρύνετε από τη φωτιά, ρίχνετε τον άνηθο και σερβίρετε.Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή