Όσοι αγαπάτε τα αυγά πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή την πανεύκολη και πεντανόστιμη φριτάτα με σπανάκι και φέτα. Μπορεί να καταναλωθεί ως χορταστικό πρωινό ή brunch, αλλά και ως ένα ελαφρύ και θρεπτικό γεύμα.
Υλικά
- 2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
- ½ κρεµµύδι κομμένο σε φέτες
- 1 χούφτα φρέσκο σπανάκι baby
- 3 αυγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 χούφτα φέτα
Μερίδες: 4
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε ένα µικρό τηγάνι και σοτάρουµε το κρεµµύδι µέχρι να µαλακώσει και να πάρει χρυσό χρώµα. Προσθέτουµε το σπανάκι και ανακατεύουµε µέχρι να µαραθεί.
Βήμα 2
Χτυπάµε τα αυγά µε το αλάτι, αδειάζουµε στο τηγάνι και ψήνουµε σε µέτρια φωτιά µέχρι να σταθεροποιηθεί.
Βήμα 3
Πασπαλίζουµε µε τη φέτα και ολοκληρώνουµε το ψήσιµο στο γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερµοκρασία µέχρι να ψηθεί καλά η φριτάτα.
Styling: Τζαννής Σιφναίος, Κατερίνα Λυκουρέση, Elena Jeffrey - Food Styling: Μάκης Γεωργιάδης, Γιάννης Μπουροδήμος - Φωτογραφίες: Studio LM