Η κλασική γεύση της μουστάρδας Maille Dijon Originale, με τις πικάντικες νότες της, δίνει ξεχωριστή νοστιμιά σε ένα πιάτο κρεατικών, όπως ένα μοσχαρίσιο φιλέτο.
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με βαρύ πάτο να ζεσταθεί καλά, ρίχνετε το λάδι και ψήνετε τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές (5-8 λεπτά συνολικά). Τα μεταφέρετε σε πιατέλα, τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τα διατηρείτε ζεστά.
Στο ίδιο τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια μέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Δίνετε μια βράση στο φαγητό, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τα φυλλαράκια του θυμαριού.
Σερβίρετε τα φιλέτα σε πιάτα μαζί με τη σάλτσα των μανιταριών από πάνω. Συνοδεύετε με πουρέ ή πατατούλες τηγανητές και σαλάτα της επιλογής σας.
Διαδικασία
Βήμα 1
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με βαρύ πάτο να ζεσταθεί καλά, ρίχνετε το λάδι και ψήνετε τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές (5-8 λεπτά συνολικά). Τα μεταφέρετε σε πιατέλα, τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τα διατηρείτε ζεστά.
Βήμα 2
Στο ίδιο τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια μέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Δίνετε μια βράση στο φαγητό, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τα φυλλαράκια του θυμαριού.
Βήμα 3
Σερβίρετε τα φιλέτα σε πιάτα μαζί με τη σάλτσα των μανιταριών από πάνω. Συνοδεύετε με πουρέ ή πατατούλες τηγανητές και σαλάτα της επιλογής σας.