Φτιάξτε αυτά το πανεύκολα ατομικά κέικ με την εξωτική γεύση της καρύδας, είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι.
Υλικά
- Μερίδες: 4
- 200 γρ. κρέμα καρύδας
- 100 γρ. αραβοσιτέλαιο
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- λίγο βούτυρο και ινδική καρύδα για τη φόρμα
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα καρύδας, το αραβοσιτέλαιο και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε πολύ καλά προσθέτοντας το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Βήμα 2
Βουτυρώνουμε μία φόρμα της αρεσκείας μας, χωρητικότητας 1 λίτρου ή 4 ατομικές φόρμες και πασπαλίζουμε με την τριμμένη καρύδα.
Βήμα 3
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε στους 160°C για 40΄. Προαιρετικά γαρνίρουμε με φλέικς καρύδας.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση - Food Styling: Μάκης Γεωργιάδης - Φωτογραφία: Studio LM