Μια πανεύκολη πίτα, χωρίς φύλλο, με την οποία πολύ πιθανό να φάει το παιδί σας το μπρόκολο.
Βράζουμε το
μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποιούμε στο μούλτι. Το βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του αλευριού και 50 γρ. φέτας) και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί στρογγυλό και ρίχνουμε το μείγμα μέσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα 50 γρ. φέτας από επάνω.
Ψήνουμε στους 180º στον αέρα για 45 λεπτά. Αν "αρπάξει" η φέτα, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζουμε το
μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποιούμε στο μούλτι. Το βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του αλευριού και 50 γρ. φέτας) και τα ανακατεύουμε.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί στρογγυλό και ρίχνουμε το μείγμα μέσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα 50 γρ. φέτας από επάνω.
Βήμα 3
Ψήνουμε στους 180º στον αέρα για 45 λεπτά. Αν "αρπάξει" η φέτα, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.