Φτιάχνουμε με καλαμποκάλευρο μια νόστιμη μπατζίνα με γέμιση από τριμμένο κολοκύθι και τη συνοδεύουμε με καυτερές πιπεριές που θα ψήσουμε στα κάρβουνα

Υλικά
- 800 γρ. κολοκύθι τριμμένο, στυμμένο
- 3 αυγά
- 80 ml φρέσκο γάλα ΓΑΛΠΟ 3,5% ΠΛΗΡΕΣ
- 250 γρ. καλαμποκάλευρο
- 4 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- 600 γρ. ΓΑΛΠΟ Τυρί Φέτα Π.Ο.Π.
- 250 γρ. βούτυρο κατσικίσιο
- 6 πιπεριές καυτερές πράσινες
- 70 ml ε.π. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΓΕ Χανιά Κρήτης Νώμα
Μερίδες: 6-8
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ τρίβουμε τα κολοκύθια στον τρίφτη από τη χοντρή πλευρά. Τα αλατίζουμε ελαφρά και τα στύβουμε λίγο για να χάσουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε στο μπολ τα αυγά, το γάλα, το καλαμποκάλευρο, τον δυόσμο και τη φέτα χοντροτριμμένη και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα χυλό.
Βήμα 2
Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο ταψί και πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο. Ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε. Θέλουμε το ύψος της να φτάνει μέχρι 2 εκ. για να βγει λεπτή.
Βήμα 3
Από πάνω μοιράζουμε το βούτυρο σε κομματάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 25΄-27΄.