Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΡΥΖΙ
25'
Ρυζοσαλάτα με αβγά
30'
Ρύζι αρωματισμένο με κουρκουμά, φιστίκια και ρόδι
30'
Πασχαλινή ρυζοσαλάτα
30'
Πιλάφι με ξερά βερίκοκα και αμύγδαλα
40'
Ριζότο με Cabernet Sauvignon
35'
Πρασοσέλινο με ρύζι κι αβγολέμονο
35'
Μανιταροπίλαφο με λεμόνι και φύλλα λουίζας
Η αξία αυτού του πιλαφιού είναι να το φάτε ζεστό, μόλις βγει από την κατσαρόλα.
40'
Αρωματικό πιλάφι της Ανατολής με ρόδι, σαφράν και ξηρούς καρπούς