Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
40'
Πέννες με πέστο και τσιπς αμπελόφυλλου
1:50'
Αγκινάρες στιφάδο
1:15'
Πουρές αγκινάρας
50'
Σούπα βελουτέ αρακά
50'
Χόρτα τσιγαριαστά με ταραμά και μαυρομάτικα φασόλια
60'
Σελινόριζες με ντοματοπελτέ και πορτοκάλι
1:10'
Σούπα με ψητές γλυκοπατάτες
Τη διαφορά την κάνει το ψήσιμο της γλυκοπατάτας στον
φούρνο
, που κρατάει «δυνατή» τη γεύση τους.
1:5'
Χορτόσουπα με λευκά φασόλια
30'
Πέννες με χωριάτικη σαλάτα
50'
Μελιτζάνες και πατάτες με ξινόχοντρο
60'
Αμπελοφάσουλα «μακαρονάδα»
1:10'
Σοφεγάδα ή σοφαγάδα Κρήτης
40'
Σούπα με φρέσκα κουκιά και πέστο δυόσμου
2:0'
Ντολμαδάκια γιαλαντζί με σάλτσα γιαουρτιού
30'
Φαρφάλες ολικής άλεσης με κολοκυθάκια και κατίκι Δομοκού
Πισω
Περισσοτερες συνταγες