To Πάσχα πλησιάζει και έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για την παρασκευή των κλασικών γλυκών που θέλει η παράδοση: κουλούρια και τσουρέκια. Επειδή τα τσουρέκια είναι πιο απαιτητικά στην παρασκευή τους επιλέξαμε να σας θέσουμε στο viber ένα σχετικό ερώτημα. Προτιμάτε τσουρέκια με γέμιση ή σκέτα;
Παρόλο που το Πάσχα συνηθίζουμε να φτιάχνουμε σκέτα τσουρέκια, εσείς επιλέξατε αυτά με τη γέμιση, τα οποία επικράτησαν με ποσοστό 69%.
Σας δίνουμε επομένως συνταγές για τσουρέκια με διάφορες γεμίσεις:
Τσουρεκάκια της Λαμπρής σκέτα ή με σταγόνες σοκολάτας
Το δημοφιλές πασχαλινό γλύκισμα θα γεμίσει το σπίτι σας με το άρωμα της μαστίχας. Κάντε το τσουρέκι ακόμη πιο λαχταριστό με σταγόνες σοκολάτας.
Τσουρέκι γεμιστό με κουμκουάτ
Κέρκυρα μυρίζει αυτό το αφράτο τσουρέκι. Κέρκυρα με το περίφημο γλυκό κουμκουάτ που το άρωμα του μοσχοβολά σε όλα τα καντούνια.
Τσουρέκι με γέμιση μήλου
Μια διαφορετική συνταγή για τσουρέκι, ιδανική για να συνδυαστεί με ένα ζεστό ρόφημα.
Δείτε εδώ και κάποια σκέτα:
Τσουρέκι από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Το μεγαλύτερο μυστικό για τέλεια τσουρέκια είναι το αγνό βούτυρο. Το μοναδικό άρωμα και η υπέροχη γεύση του βουτύρου Lurpak απογειώνουν το αγαπημένο μας πασχαλινό γλυκό.
Το πιο γρήγορο και εύκολο πασχαλινό τσουρέκι
Το απόλυτο πασχαλινό αρτοποίημα στην πιο εύκολη εκδοχή του. Αυτό το γλυκό και νόστιμο τσουρέκι συνοδεύει εξαιρετικά τον καφέ και το ζεστό γάλα το πρωί του Πάσχα.
Και αν βαριέστε να τα φτιάξετε σπίτι, μπορείτε να τα αγοράσετε από εδώ.