Στην καθιερωμένη ψηφοφορία μας στο Viber σάς ρωτήσαμε ποιο κομμάτι του κοτόπουλου αγαπάτε περισσότερο το μπούτι ή το στήθος και το μπούτι φαίνεται να κέρδισε τις προτιμήσεις σας με μεγάλη διαφορά, αφού πήρε το 66% των συνολικών ψήφων. Σίγουρα το μπούτι είναι ένα πιο ζουμερό και τρυφερό κομμάτι σε σύγκριση με το στήθος, που είναι κάπως πιο στεγνό. Ωστόσο, τόσο η υφή, όσο και η τελική γεύση ενός πουλερικού έχουν πάντα να κάνουν και με το πώς μαγειρεύτηκε. Οπότε η συνταγή για την επιτυχία κάθε κομματιού ενός κοτόπουλου είναι το παν. Ό,τι κι αν ψηφίσατε, εμείς, όπως πάντα σας έχουμε συνταγές και για τα μεν και για τα δε, για να τις δοκιμάσετε στο σπίτι και να βρείτε ανάμεσά τους τις αγαπημένες σας.
Κοτόπουλο μπούτι με τραχανά και μαύρες ελιές
Ένα απλό αλλά νόστιμο πιάτο, που μπορούμε να ετοιμάσουμε πολύ εύκολα και γρήγορα.
Μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας
Η σάλτσα μουστάρδας δίνει άλλη νοστιμιά στο κοτόπουλο σε μια συνταγή που πραγματικά θα λατρέψετε.
Φιλετάκια από μπούτι κοτόπουλο με ρετσίνα, δεντρολίβανο και φέτα
Με ελάχιστα υλικά αυτή η συνταγή μας δίνει ένα αρωματικό κοτόπουλο στο λεπτό. Και η ρετσίνα του χαρίζει άλλη γεύση!
Στήθος κοτόπουλου με πάπρικα και πέστο βασιλικού
Φτιάχνουμε σπιτικό πέστο βασιλικού και μαγειρεύουμε στήθος κοτόπουλου στο φούρνο που του δίνει την φίνα γεύση του. Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή πατάτες τηγανητές κι έχουμε ένα εξαιρετικό πιάτο για το καθημερινό μας τραπέζι.
Πρασοτηγανιά με στήθος κοτόπουλου και μπέικον
Μια εναλλακτική τηγανιά με πράσο, στήθος κοτόπουλου και μπέικον, που η γεύση της μένει «χαραγμένη».
Στήθος κοτόπουλου με μαρμελάδα λεμόνι
Το στήθος κοτόπουλου γλασάρεται με μαρμελάδα λεμόνι, ψήνεται στη σχάρα και κάνει ένα μοναδικής νοστιμιάς πιάτο.