Με την παρότρυνση να νιώσουμε τον χυμό «Feel The Juice» κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο φυσικό juicy iced tea. Το όνομά του… Feeju, ενώ το πλεονέκτημά του είναι ο άφθονος χυμός εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με αφεψήματα εκλεκτών τσαγιών και βοτάνων.

Μια διαφορετική γευστική εμπειρία που δίνει βάση στη φρεσκάδα του χειροποίητου, αφού από το ξύσμα του λεμονιού και του τζίντζερ μέχρι το στύψιμο των εσπεριδοειδών, τα στάδια της παραγωγής του Feeju γίνονται με το χέρι.

Η ιδέα για χειροποίητα ροφήματα, όπως ακριβώς θα τα φτιάχναμε σπίτι μας, ανήκει στον Βασίλη Ρουμπή, που μετά την επιτυχία που γνώρισε με το bfresh spitiko, το πρώτο αναψυκτικό σε βαζάκι, έρχεται να μας συστήσει τα Feeju. Κίνητρό του να προσφέρει προϊόντα που προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Κάθε μέρα, λοιπόν, στο καταπράσινο «σπίτι» έκτασης 50 στρεμμάτων που έχει δημιουργήσει στην Εύβοια γίνεται η χειροποίητη παραγωγή. Επιλέγονται φρέσκα φρούτα που ωριμάζουν φυσικά σε βιολογικές καλλιέργειες κάτω από τον ελληνικό ήλιο, αλλά και αρωματικά φυτά και βότανα, όλα πλούσια σε πολύτιμα αντιοξειδωτικά, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Στηρίζοντας τις αρχές του υγιεινού τρόπου ζωής, δεν γίνεται προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών ή αρωμάτων σε κανένα προϊόν. Η γλυκιά τους γεύση επιτυγχάνεται αποκλειστικά με την προσθήκη γλυκαντικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως βιολογική αγαύη, φυσικά σάκχαρα φρούτων και στέβια, εξασφαλίζοντας έτσι μια μοναδική γευστική εμπειρία με ελάχιστες θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χρωστικές.

Στη συνέχεια γίνεται η εμφιάλωση σε 100% ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα βαζάκια στην υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, ώστε να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς.

Ο Βασίλης Ρουμπής με τους χυμούς του μας προκαλεί να δοκιμάσουμε τα χειροποίητα προϊόντα του

Ποια γεύση θα διαλέξεις;

Βιολογικό Matcha Tea Ιαπωνίας με Λεμονάδα – φύλλα matcha από τα καταπράσινα λιβάδια που εκτείνονται στα βάθη της Ιαπωνίας και αληθινή λεμονάδα από ζουμερά λεμόνια βιολογικών καλλιεργειών στην Πελοπόννησο.

Τσάι Κεϋλάνης με Ροδάκινο – λεπτεπίλεπτα φύλλα μαύρου τσαγιού από τεϊοφυτείες στα υψίπεδα της Κεϋλάνης και χυμός από δροσερά ροδάκινα, σταφύλια, μήλα και λεμόνια σε τέλεια αρμονία.

Πράσινο Τσάι Με Χυμό Λεμόνι και Λουΐζα – αφέψημα πράσινου τσαγιού και αρωματικής λουίζας αναμειγνύεται με τη δροσερή γεύση χυμού ζουμερών λεμονιών που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Τσάι του Βουνού με Χυμό Ρόδι – ρόφημα ευεξίας από υπερτροφές της ελληνικής γης: τσάι του βουνού της ποικιλίας σιδερίτης από τις ελληνικές οροσειρές με χυμό ρόδι από καλλιέργειες στη Βόρεια Ελλάδα.

info
www.feeju.gr