Το «Δειπνοσοφιστήριον» εγκαινίασε νέο ιαπωνικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας στη Στοά Σπύρου Μήλιου. Ο νέος χώρος είναι διαμορφωμένος με zen, λιτές & minimal αρχιτεκτονικές γραμμές που τους ταξίδεψε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Ο σεφ του εστιατορίου είναι ο master της ιαπωνικής κουζίνας Νίκος Πολιτάκος. Αυτός και η ομάδα του ετοιμάζουν πιάτα με υψηλό αισθητηριακό κριτήριο και πρωτοποριακή τεχνοτροπία, όπως τα ακόλουθα: signature rolls, hosomaki, nigiri, sake tataki, ebi tempura, gyu katsu sando αλλά και παραδοσιακό shiromi oshizushi. Το φαγητό συνοδεύεται από τις οινικές επιλογές του Άρη Σκλαβενίτη, τα cocktail με την υπογραφή των Baba au Rum και το παραδοσιακό ιαπωνικό sake. Τη βραδιά επένδυσε μουσικά η VIP Parties.

Στη βραδιά των εγκαινίων, την 1η Δεκεμβρίου, έδωσαν το «παρών» σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Πολιτικής και των Τεχνών.

info
Senta, City Link, Βουκουρεστίου 3, Αθήνα, Τηλ. 21 0331 8203, https://www.dipnosofistirion.gr/

Δείτε επίσης:
Το Δειπνοσοφιστήριον καλωσορίζει το νέο του pastry chef

Η νέα εποχή του Baba au Rum

Η ιαπωνική γαστρονομική κουλτούρα