Το νέο project Alio Neighborhood Pizzeria είναι γεγονός. Πρόκειται για το street food «αδερφάκι» του Alio στο Χαλάνδρι, με ιδιαίτερη έμφαση στη neo neapolitan style πίτσα.

Το ιταλικό εστιατόριο Alio άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2019, στεγασμένο σε μια μικρή αλλά γουστόζικη πολυκατοικία στην οδό Βασιλέως Γεωργίου στο Χαλάνδρι. Έπειτα από τη θετική ανταπόκριση του κόσμου όλο αυτό το διάστημα, οι σεφ που υπογράφουν το μενού στο Alio, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο μαγαζί, με έμφαση στην πίτσα, που φαίνεται άλλωστε ότι είναι το δυνατό σημείο του Alio, σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών τους.

Το νέο κατάστημα, που φέρει την υπογραφή του Άκη Βαρθαλάμη, Παναγιώτη Λουκάκου και Γιάννη Λουκάκου, βρίσκεται και αυτό στο Χαλάνδρι, ενώ δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο, όχι μόνο να κάτσει εκεί και να απολαύσει το street food του αλλά και να παραγγείλει τηλεφωνικά ή online.

Τι θα βρείτε στο νέο μαγαζί; Πέρα από μια μεγάλη ποικιλία σε πίτσες, υπάρχουν ορεκτικά, μπέργκερ, ζυμαρικά, αλλά και επιδόρπια.

info
Alio Neighborhood Pizzeria, Ηρακλείτου 71, Χαλάνδρι, Τηλ. 210 608 6304
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή 14:00-23:00, www.https://aliopizzeria.gr

Δείτε επίσης:
Alio, το νέο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου

Η UNESCO κατέταξε την πίτσα Ναπολιτάνα στην άυλη κληρονομιά της ανθρωπότητας

Street food: Τα 8 μαγαζιά με έθνικ γεύσεις που αγαπάμε!