Η πιο πολυσυζητημένη ηλεκτρική συσκευή της νέας εποχής μας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύουμε, σχεδόν τα πάντα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, υγιεινά και νόστιμα. Η αλήθεια είναι ότι το air fryer, ή αλλιώς η φριτέζα αέρος, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά και άρχισε να μπαίνει στις κουζίνες των σπιτιών έγινε διάσημο και αγαπητό επειδή ψήνει υπέροχα δύο λιχουδιές που κανένας δεν μπορεί να τους αντισταθεί: λαχταριστές πατάτες «τηγανητές» και σούπερ τραγανά σπιτικά πατατάκια.

Ποιo είναι όμως το κόλπο που κάνει τις «τηγανητές» πατάτες στο air fryer σχεδόν ίδιες με τις «κανονικές»;

Ποια είναι η διαδικασία που κάνει τα πατατάκια που φτιάχνουμε μόνοι μας στη φριτέζα αέρος εξίσου απολαυστικά με αυτά που αγοράζουμε;

Στο Σχολείο Κουζίνας του Cantina έχουμε αναλυτικά όλες τις απαντήσεις. Ιδού λοιπόν πώς πετυχαίνουμε το τέλειο αποτέλεσμα βήμα-βήμα: