Οι Κρίστυ Καραγεώργου, Μάγκυ Ταμπακάκη, Νάντια Μακρυγιάννη, Ελένη Σαράντη, Σταυριανή Ζερβακάκου και Εύα Μονοχάρη μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους εορταστικά μενού με γυναικεία υπογραφή.

Η Κρίστυ Καραγεώργου μάς μαγειρεύει με έμπνευση από τη Ζάκυνθο. Ένα μωσαϊκό κλασικών πιάτων του νησιού, με επιρροές από την εποχή των Ενετών, που σερβίρονται μέχρι σήμερα στα γιορτινά τραπέζια.

Η Σταυριανή Ζερβακάκου μας προτείνει συνταγές της μανιάτικης κουζίνας. Συνταγές που τιμούν την πρώτη ύλη και την ταυτότητα του τόπου τους, μαγειρεμένες με σύγχρονη προσέγγιση και πολύ σεβασμό.

Το μενού της Ελένης Σαράντη είναι δημιουργικό σε μεσογειακό φόντο. Γεύσεις γιορτινές με βαθιές ρίζες στη μεσογειακή κουλτούρα και πρωταγωνιστές τις πρώτες ύλες της εποχής και των τόπων προέλευσης των συνταγών.

Για τη Μάγκυ Ταμπακάκη, η θάλασσα ταιριάζει στα Χριστούγεννα. Πεσκανδρίτσα, τόνος, μπακαλιάρος, λαβράκι και σολομός ντύνουν το γιορτινό τραπέζι με συνταγές κατευθείαν από τον νότο της Ιταλίας.

Η Εύα Μονοχάρη μάς ετοιμάζει ένα γεύμα mix & match Ορεκτικά, πρώτα, σούπες, σαλάτες και κυρίως, όλα άκρως δελεαστικά,
για να στήσουμε το μενού που μιλά περισσότερο στα γιορτινά γούστα μας.

Η Νάντια Μακρυγιάννη μάς κερνάει τα γλυκά των ημερών. Καλωσορίζουμε τον καινούριο χρόνο με εντυπωσιακά επιδόρπια
που ταιριάζουν με το πνεύμα της γιορτής.

Στο Cantina Magazine που κυκλοφορεί την Κυριακή 21/11 με το ΘΕΜΑ
Δείτε επίσης:
150 tips για σίγουρη γιορτινή επιτυχία: Ο πλήρης οδηγός από τις πρώτες ύλες έως το σερβίρισμα