Μια μοναδική βραδιά με καλό φαγητό και καλό κρασί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Sense στις 25 Ιανουαρίου. Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς και ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συμπράττουν σε μια μοναδική pairing βραδιά αφιερωμένη στις ποικιλίες της Κεφαλονιάς.
Ο σεφ και η ομάδα του ετοιμάζουν για το συγκεκριμένο event ένα ειδικό wine pairing μενού γύρω από την γκάμα του κεφαλονίτικου terroir.Έτσι, τα κρασιά των οινοποιείων Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου, θα ταιριάξουν με τα πιάτα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, σε ένα μενού με έντονο το στοιχείο της Ελλάδας που χαρακτηρίζει άλλωστε την κουζίνα του σεφ.
Έτσι, μεταξύ άλλων, οι παρεβρισκόμενοι θα μπορούν να γευτούν καλωσορίσματα με άρωμα Ελλάδας συνοδεία ενός Μοσχάτου (Αρτάνα) από το Οινοποιείο Πετρακόπουλος, ραβιόλι με κόκκορα στιφάδο που παντρεύεται υπέροχα με τη Μαυροδάφνη Eclipse από το Gentilliny Winery, Ψάρι πλακί μαζί με το Ροζέ από το Κτήμα Χαριτάτου, Χοιρινό αγκιναράτο με San Gerasimo από την Ορεάλιο Γη, Πουρέ πατάτας με καπνιστή πέστροφα (εικονικό αυγό) με V for Vostilidi από το Οινοποιείο Σαρρή και επιδόρπια με άρωμα Ελλάδας με Vin Doux du Soleil από το Οινοποιείο Σκλάβου.
Δείτε παρακάτω τα δυο μενού με τα αντίστοιχα pairing:
infο
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, 19:30 – 24:00, SENSE Restaurant, Athens Was Hotel, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5
Για κρατήσεις: 21 0920 0240
Ιnstagram: @sense_athens, @kefaloniawinemakers