Οι οινοποιοί της Πελοποννήσου μας προσκαλούν για 10η χρονιά στην εκδήλωση γευστικής δοκιμής των κρασιών τους στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, επαγγελματίες και οινόφιλοι καταναλωτές της Βόρειας Ελλάδας θα συναντηθούν για γευστική δοκιμή στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου θα ξεναγήσουν το κοινό στους τόπους ζωής, εργασίας και δημιουργίας τους, μέσα από τους Δρόμους του Κρασιού: της Νεμέας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Αχαΐας, της Ηλείας, της Λακωνίας και…. της Κεφαλονιάς. Κλασικές ετικέτες, καινούργιες προτάσεις, πειραματικές οινοποιήσεις, παλιές σοδιές, οτιδήποτε έχει να επιδείξει ο Πελοποννησιακός αμπελώνας θα σερβιριστεί στο ποτήρι.

photo 2

Επιπλέον, η συζήτηση «Τα κρασιά της Πελοποννήσου. Παρόν και μέλλον» θα επικεντρωθεί στις νέες οινικές τάσεις (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr), ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση φιαλών magnum.

info
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, από τις 16.00 έως τις 18.00 για τους επαγγελματίες του χώρου (με πρόσκληση) και στη συνέχεια, έως τις 22.00, για όλους τους φίλους του κρασιού (με είσοδο 3€). Οργανώνεται από τη Wine Plus για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου.