Είσαστε από αυτούς που δεν χορταίνουν να ετοιμάζουν πίτες, κέικ, ψωμιά, κουλουράκια και γενικά συνταγές με βάση τη ζύμη; Τότε θα λατρέψετε τη Love to Bake Day, των Μύλων Αγίου Γεωργίου.
Μία ημέρα όλο γεύση, αφιερωμένη στο ψήσιμο, αλλά και στις σεφ που κρύβει κάθε κουζίνα – τις μητέρες, που δημιουργούν καθημερινά σπιτικές, φρεσκοψημένες, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές για τους αγαπημένους τους, δημιούργησαν οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου», καθιερώνοντας τη «Love to Bake Day».
Μάλιστα, η παρουσίασή της έγινε σε ένα διήμερο event, που πραγματοποιήθηκε στις 30-31 Μαΐου στο Athens Metro Mall, προσφέροντας στους παρευρισκομένους αμέτρητες εκπλήξεις και τι άλλο; Φρεσκοψημένες δημιουργίες, με πρώτη ύλη τη γκάμα αλεύρων από τους Μύλους Αγ. Γεωργίου.
Μαγειρικό παρών στην εκδήλωση, έδωσαν η chef Εβίτα Παπαχαραλάμπους και η food blogger Madame Ginger, οι οποίες, από την κουζίνα που στήθηκε ειδικά για την Love to Bake Day, έδιναν χρήσιμες συμβουλές για τα μυστικά του ψησίματος, καθώς και μία σειρά από τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιούνται τα άλευρα σε συνταγές εύκολης εκτέλεσης.
Από μία γιορτή αφιερωμένη στο ψήσιμο και την οικογένεια, δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν ενεργά και οι μικροί σεφ, τα παιδιά που λατρεύουν να φτιάχνουν κουλουράκια και όχι μόνο, με τα δυο χεράκια. Γι αυτό στήθηκε και μία «παιδική» γωνιά μαγειρικής, με τα μικρά παιδιά που επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο κατά το διήμερο των εκδηλώσεων, να διασκεδάζουν ετοιμάζοντας γλυκές και αλμυρές συνταγές.
Εάν δεν ήσασταν από τους τυχερούς που βρέθηκαν στη Love to Bake Day, στο Athens Metro Mall, μπορείτε να βρείτε τις συνταγές που ετοιμάστηκαν στο διήμερο event και πολλές ακόμη, με βάση τα εξαιρετικής ποιότητας άλευρα των Μύλων Αγίου Γεωργίου, στο site www.alevri.com, αλλά και στην σελίδα των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο Facebook.