To 13o Aegina Fistiki Fest ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες με μια σειρά από εκδηλώσεις, που έχουν ως πρωταγωνιστή το φιστίκι Αιγίνης.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή όσοι βρεθούν στην Αίγινα αύριο, 16/9, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια… γλυκιά συνάντηση στην Παλιά Προβλήτα. Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και ο chef της γαλλικης Πρεσβείας Jean-Marie Hoffman παντρεύουν ελληνικές και γαλλικές συνταγές με το φιστίκι Αιγίνης. Συντονίζει η δημοσιογράφος Θάλεια Τσιχλάκη.
Το Σάββατο, ο γνωστός σεφ Iάκωβος Απέργης θα συμπράξει με την ομάδα του «Σχεδία Home», ετοιμάζοντας μικρασιάτικους μεζέδες. Την Κυριακή, το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στα παιδιά, καθώς το μεσημέρι στις 12.00, στον Πύργο Μαρκέλλου ο σεφ Ιάκωβος Απέργης και η εκπαιδευτικός Αρχοντούλα Γεωργοπούλου ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη γαστρονομική έκπληξη στα παιδιά!
Πέρα από τα γαστρονομικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ακόμη σειρά από εκδηλώσεις, με επίκεντρο πάντοτε το φιστίκι Αιγίνης.
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: www.fistikifest.gr