Για πέμπτη συνεχή χρονιά, στις 12 Φεβρουαρίου, ο ΙΑΝΟΣ παρουσιάζει αφιέρωμα στο θέμα «Η διατροφή ως πολιτισμός».
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν προσωπικότητες και επαγγελματίες της διατροφής που θα προσεγγίσουν το θέμα καθένας από τη δική του σκοπιά και εμπειρία συνομιλώντας με το δημοσιογράφο Νίκο Θρασύβουλου.
Συμμετέχουν οι: Τάσος Αντωνίου (συγγραφέας του βιβλίου «Για να μην ξαναπείς ποτέ “Μαμά πεινάω”), Χριστόδουλος Βηλαράς (Βοτανικά αφεψήματα το ΜΩLY), Γεωργία Γιαννακοπούλου- Μαρόλη (Κρεοπωλείο Ο Γιάννης), Νανά Δαρειώτη (Διευθύντρια περιοδικού Olive), Δημήτρης Δελλής (ειδικός παθολόγος-διατροφολόγος), Ελισάβετ Κουλούρη (Betty’s Bakery), Νίκος Μαούνης (δημοσιογράφος οίνου- φαγητού), Γιάννης Μπαζάκας (Κονάκι Φασουλά), Παντελής Μπακομιχάλης – Κωνσταντίνος Μπάσης (βιολογική μαύρη λεμονάδα Evenos), Βαγγελίτσα Πολυβού (Κτήμα Παλυβού), Στέλιος Παρλιάρος (ζαχαροπλάστης-συγγραφέας), Αλεξάνδρα Τσιαντή (βιολογικές καλλιέργειες Trinity Farm). Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr.
info
Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ. 210 3217810. 12/2, 20.30. Είσοδος ελεύθερη.