Το δεύτερο Superfoods Festival είναι γεγονός. Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του πρώτου -που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Απρίλιο- ο θεσμός επιστρέφει ανανεωμένος, με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων παραγωγών. Στόχος του είναι να μυήσει τον κόσμο στον υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από προιόντα υψηλής διατροφικής αξίας και υπερτρφοφές καθώς και προιόντα υγείας και ευεξίας.

Πώς γεννήθηκε το Superfoods Festival;  Από τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για προϊόντα πιο θρεπτικά και ποιοτικά αλλά και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Απευθύνεται επομένως σε αυτό το κοινό αλλά και σε επαγγελματίες λιανικής και εστίασης που ψάχνουν να βρουν καινοτόμα προϊόντα για να ανανεώσουν το μενού τους.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά 60 παραγωγοί super τροφίμων & ποτών απ΄όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβου στον πιο κεντρικό και ιστορικό κήπο της Αθήνας, για να παρουσιάσουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα μεγάλης θρεπτικής αξίας. Οι εκθέτες του SuperFoods Festival είναι παραγωγοί τοπικών προϊόντων που έχουν καινοτομήσει και έχουν ξεχωρίσει για το τελικό προϊόν που παράγουν. Προϊόντα βραβευμένα για τη γεύση τους, την καινοτομία τους και την ποιότητά τους.

Πού

Στο κεντρικότερο σημείο της Πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, 24 Απριλίου με 28 Απριλίου του 2024 θα δώσουν ραντεβού παραγωγοί από όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανάδειξη και την παρουσίαση τοπικών προϊόντων μεγάλης θρεπτικής αξίας υπερτροφές, τρόφιμα υψηλής ποιότητας, προϊόντα υγείας και ευεξίας.

Ο θεσμός μέχρι τώρα

Το 1ο SuperFoods festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο για την επισκεψιμότητα του και τα ιδιαίτερα προϊόντα που είχε όσο και για τις πώλησεις και τις συμφωνίες που πέτυχαν οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος. Πέρσι 70 παραγωγοί πήραν μέρος καθώς μας τίμησε με την παρουσία τους η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Το φεστιβάλ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και επισκέπτες γι αυτο και φέτος έρχεται πιο ανανεωμένο σε εκθέτες και δράσεις!
Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος να διαφημίζουν, να παρουσιάζουν, να αυξάνουν τις πωλήσεις τους και να ανανεώνουν το πελατολόγιο τους σε ένα εξειδικευμένο φεστιβάλ με στοχευμένη επισκεψιμότητα.

info
24-28 Απριλίου, Ζάππειο
Είσοδος: δωρεάν
www.instagram.com/superfoodsfestival/

Διοργάνωση: Atlas expo