Μια πολύ σημαντική έκθεση, που προβάλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της χώρας μας στην Αμερική, πραγματοποιείται αυτόν τον Μάιο. Ο λόγος για την 1η “Greek Panorama”, η οποία θα στηθεί σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Νέας Υόρκης, στον σταθμό Grand Central Terminal.

anoigma-feta

Η 1η έκθεση Τουρισμού, Πολιτισμού και Γαστρονομίας αποκλειστικά για την Ελλάδα, που διοργανώνεται από την Hellas North American Events Inc. σε συνεργασία με την εταιρεία North Events (που διοργανώνει και τις εκθέσεις Grecka Panorama στην Πολωνία και Grekland Panorama στην Σουηδία), έχει σκοπό να φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στο αμερικανικό ταξιδιωτικό κοινό, που μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει διπλασιάσει τις αφίξεις του στη χώρα μας. Από τις 11 ως τις 13 Μαΐου λοιπόν, τα καλύτερα της Ελλάδας στήνονται στην αίθουσα Vanderbilt Hall (έκτασης 1.000 τμ.) του Grand Central Terminal (διασταύρωση 42nd Street και Vanderbilt Avenue), με την έκθεση να περιλαμβάνει παρουσιάσεις για κάθε τουριστικό προορισμό καθώς και προβολή πλήθους κλάδων, όπως luxury tourism, ελληνική γαστρονομία, real estate, shopping, yachting & cruises κ.α.

new-york_57571180

Σημειώνεται ότι την πρώτη μέρα -την Πέμπτη 11 Μαΐου- η Greek Panorama θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους επαγγελματίες από την αμερικανική και την ελληνική αγορά, με διοργάνωση b2b συναντήσεων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, με στόχο την καλλιέργεια επαγγελματικών σχέσεων και την δικτύωση των δύο πλευρών. Αντίστοιχα, το βράδυ της ίδιας μέρας, επαγγελματίες και εκθέτες θα παραβρεθούν στο επίσημο δείπνο της έκθεσης με προσκεκλημένους εκπροσώπους της ελληνικής και αμερικανικής τουριστικής αγοράς, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων και παραγόντων. Τις δύο επόμενες μέρες, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαΐου, η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό με δωρεάν είσοδο.

aygotaraxo-anoigma

Η έκθεση Greek Panorama διοργανώνεται με την υποστήριξη των κύριων τουριστικών φορέων της Ελλάδας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, την πρωτοβουλία στηρίζουν οι ομογενείς και σύσσωμη η ελληνοαμερικανική κοινότητα, με σπουδαίες προσωπικότητες να δίνουν το παρών. Σημειώνεται ότι λίγο πριν την έναρξη της έκθεση θα ξεκινήσει και η κυκλοφορία του νέου ελληνοαμερικάνικου περιοδικού Hellas Blu, το οποίο θα κυκλοφορεί 3 φορές τον χρόνο και θα διανέμεται σε κεντρικά σημεία και ειδικά επιλεγμένους αποδέκτες, θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό; Θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκτενή αφιερώματα σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς, συνεντεύξεις παραγόντων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και επιφανών Ελλήνων και Αμερικανών από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο, θεματικά αφιερώματα για τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τις ειδικές μορφές τουρισμού, καθώς και νέα, προτάσεις και χρηστικές πληροφορίες για όλα όσα έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, τον τουρισμό της, υπηρεσίες, προϊόντα, εκδηλώσεις κ.α.

info
11-13 Μαΐου, έκθεση Greek Panorama, Νέα Υόρκη.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και τα πακέτα προβολής μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Υπεύθυνη πωλήσεων για την Ελλάδα είναι η εταιρεία North Events, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9713281.

Oι διαθέσιμες θέσεις στην Greek Panorama είναι περιορισμένες και λόγω του ενδιαφέροντος που ήδη εκδηλώνεται, τα αιτήματα συμμετοχών διεκπεραιώνονται με σειρά προτεραιότητας.