Μια σειρά από συναρπαστικά events εμπνευσμένα από τον πλούτο της σαντορινιάς γης, παρουσιάζονται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο από το Grace Hotel και την πρόσφατη άφιξη στο κυκλαδίτικο νησί, το Varoulko Santorini, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου, και φέρει την υπογραφή του γνωστού Λευτέρη Λαζάρου. Σε αυτόν τον χώρο, θα διεξαχθεί και το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων, όπου ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Θάνος Προυναρούς, μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους παρευρισκόμενους και τους οδηγούν σε γευστικό ταξίδι μέσα από ένα πάντρεμα υλικών και γεύσεων.


Cocktail Masterclasses
Το Grace Hotel υποδέχεται τον Θάνο Προυναρούς στο 363 Bar by Baba Au Rum. Ο ιδρυτής και η έμπειρη ομάδα του, έρχονται στη Σαντορίνη 13 με 17 Ιουλίου, για μια σειρά από Cocktail Masterclasses, όπου θα χρησιμοποιηθούν τοπικά υλικά δημιουργώντας signature cocktails με άρωμα Σαντορίνης. Η καινοτομία, τα μεσογειακά προϊόντα και η σύγχρονη τέχνη του mixology θα αποτελέσουν τη βάση για πρωτότυπες συνταγές.


Wine tasting
Στο Varoulko Santorini του Grace Hotel, η φιλοσοφία του Λευτέρη Λαζάρου για την ελληνική κουζίνα συναντά την πλούσια οινική παράδοση του νησιού και σε αυτό το πλαίσιο το Grace Hotel θα συνεργαστεί με τοπικά οινοποιεία για εμπειρίες wine tasting. Το Οινοποιείο Μπουτάρη, θα επισκεφθεί το Varoulko Santorini στις 22 & 23 Ιουλίου, το Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος, θα βρίσκεται στο Grace Hotel στις 29 & 30 Ιουλίου, ενώ το Κτήμα Αργυρού, στις 13 & 14 Αυγούστου. Ειδικοί someliers από τα Κτήματα της Σαντορίνης θα επισκεφθούν το Grace Hotel και το Varoulko Santorini για να αποκαλύψουν στους επισκέπτες μικρά μυστικά για γευστικά ταξίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να συνδυάσεις κρασί και φαγητό σαν αληθινός σομελιέ

Τυρί και κρασί: Πόσο αρμονικό «γάμο» κάνουν;

Ταξίδι στις γεύσεις της Σαντορίνης