Μια ιδιαίτερη οινική εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Τερψιχόρη στο Χίλτον, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Δυο κορυφαίες κατηγορίες οίνου, οι προδόρπιοι -που καταναλώνονται πριν το φαγητό- και οι επιδόρπιοι – για μετά το γεύμα- βρίσκονται σε διάλογο στο συγκεκριμένο event, που φέρει τον τίτλο «Αφρός και νέκταρ».
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα κορυφαία κρασιά από Ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες: από τη σαμπάνια μέχρι τα prosecco και τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα ελληνικά αφρώδη και από τα θρυλικά port μέχρι τα μεγαλειώδη μοσχάτα και vinsanto της Ελλάδας.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα απαραίτητα υγιεονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος στην έκθεση θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19.
info
Αφρός και Νέκταρ, Χίλτον, Αίθουσα Τερψιχόρη, Κυριακή 12 Δεκεμβριου, Είσοδος 10 ευρώ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε 2 περιόδους των 4 ωρών έκαστη: Α: 11:00 – 15:00, και Β:16:00 – 20:00. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα (15:00 – 16:00) η αίθουσα θα εκκενωθεί για αερισμό και κατάλληλη προετοιμασία για να υποδεχτεί τους επόμενους επισκέπτες.
Απαραίτητη για τη συμμετοχή σας είναι η προαγορά εισιτηρίου προς 10€ (φοιτητικό 7€, με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας), ανά περίοδο τεσσάρων ωρών, από τις δύο που χωρίζεται η διάρκεια της έκθεσης.
Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά περίοδο είναι 250 άτομα, αλλά εάν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορεί να προαγοραστεί εισιτήριο για αμφότερες τις περιόδους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία οινικής επικοινωνίας, Vinetum, στα info@vinetum.gr και 210 766 0560.
Δείτε επίσης:
Central Wine Fair 2021: η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών
Δοκιμάσαμε τα φυσικά κρασιά του Abelon by Κτήμα Μπριντζίκη
Η κλιματική αλλαγή πλήττει το κρασί στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα;