Το πολυτελές ξενοδοχείο Du Lac, σημείο αναφοράς της φιλοξενίας στα Ιωάννινα, γιόρτασε πρόσφατα τα 20 χρόνια του, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων.

Δεκάδες προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους και μερικοί από τους πιο τακτικούς πελάτες του ξενοδοχείου, συμμετείχαν στο πάρτι που πλαισίωσε με τον ιδανικότερο τρόπο μία σειρά ενεργειών που έχει υιοθετήσει το ξενοδοχείο με αφορμή τα 20α του γενέθλια. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν υπό τους ήχους των πνευστών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων ενώ το jazz σχήμα Third Floor Quartet και το dj set του Βασίλη Σίντου, έδωσαν το δικό τους τόνο στη γιορτή, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη σύντομη τοποθέτηση του, ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Hotel Du Lac κ. Θεόδωρος Νιτσιάκος αναφέρθηκε στο όραμά του να δημιουργήσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο θα έδινε πνοή και δυναμική στον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής. Περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο τις προτροπές που δεχόταν ώστε να μην προχωρήσει στην επένδυση, αλλά και τη δική του αποφασιστικότητα η οποία έμελλε να είναι καθοριστική για την επίτευξη του στόχου. Εξήρε δε το διαχρονικό ρόλο της συζύγου του κυρίας Μαίρης Νιτσιάκου και τη συμβολή της στην επιτυχία του εγχειρήματος. Μίλησε επίσης με θερμά λόγια για τη συμβολή της κόρης του Αγγελικής, στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Από την πλευρά της, η διευθύνουσα σύμβουλος κυρία Αγγελική Νιτσιάκου, επισήμανε τις προκλήσεις για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την ανάγκη περαιτέρω διασύνδεσης του τουριστικού προϊόντος με τις «αληθινές» εμπειρίες της ευρύτερης περιοχής. Σημείωσε επίσης, τη σημασία των συνεργιών μεταξύ τόσο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων όσο και των φορέων, για μία πραγματική τουριστική ανάπτυξη, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος.