Θα μπορούσατε να φανταστείτε να έχετε ένα αφέψημα ελληνικών βοτάνων έτοιμο σε μόλις μισό λεπτό, όπως ακριβώς θα φτιάχνατε έναν καφέ σε μηχανή που παίρνει κάψουλες;

Κι όμως αυτό εμπνεύστηκαν ο Νικήτας Κεφαλογιάννης και η Ίλια Ιωαννίδη πριν τρία χρόνια και μετά από έρευνες και ταξίδια είναι πλέον σε θέση να παρουσιάσουν 6 διαφορετικές κάψουλες που κλείνουν μέσα τους αρώματα και γεύσεις βιολογικών βοτάνων υψηλής ποιότητας από τον Ψηλορείτη της Κρήτης. Οι επιλογές που μπορεί κανείς, λοιπόν, να κάνει είναι τέσσερις μονοποικιλιακές: χαμομήλι, λουίζα, λαδανιά, δυόσμος και δύο μείγματα: αρμπαρόριζα με μελισσόχορτο και βασιλικός με λουίζα. Επέλεξαν 100% βιοδιασπώμενες κάψουλες, κατάλληλες για οικιακή κομποστοποίηση, οι οποίες αποσυντίθενται σε 26 εβδομάδες.

Οι κάψουλες αυτές δεν είναι μόνο πιο πρακτικές από τα φακελάκια και τα χύμα βότανα. Χάρη στην υψηλή πίεση της μηχανής και τη θερμοκρασία του νερού στους 85ºC οι κάψουλες έχουν σαν αποτέλεσμα την ιδανική εκχύλιση και ανώτερη γεύση των βοτάνων.

Οι κάψουλες της Teapsule είναι διαθέσιμες για online αγορά μέσω του e-shop www.teapsule.com στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.