Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νικητής στο MasterChef 4. O νεαρός μάγειρας από τα Άνω Λιόσα κατάφερε να γίνει ο τέταρτος κορυφαίος Έλληνας Master Chef στην ιστορία του διαγωνισμού στη χώρα μας.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανταγωνίστηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής τον Κύπριο φίλο του -Σταυρή Γεωργίου- κερδίζοντας το τρόπαιο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, που όπως «αποκάλυψε» θα τα μοιραστεί με τον Σταυρή.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου ανέφερε σχετικά:

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω να έρθει να μας φτιάξει. Γιατί πάει 50-50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης, κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50-50 το έπαθλο. Όταν λέμε κάτι το κρατάμε. Ό,τι λέμε θα το τηρήσουμε για να έχουμε τη σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι. Και ο Σταύρος νικητής είναι» εξήγησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ανάμεσα στα άλλα ο νεαρός σεφ είπε: «Είμαι τρισευτυχισμένος. Έχω να σκεφτώ πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον μου και όλα αυτά τα πράγματα που θέλω να κάνω. Η λέξη για όλο αυτό που συμβαίνει είναι η ηρεμία. Πιστεύω πως αν υπάρχει ηρεμία και καθαρό μυαλό θα έχει μπροστά σου ένα πολύ ωραίο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη:
Σταύρος Βαρθαλίτης: Αυτός είναι ο νέος Master Chef

Αυτές είναι οι 4 συνταγές που έκριναν τον νικητή του MasterChef 4

Μήπως η Κατερίνα Λένη είχε δίκιο και η Ντέμη δεν είναι τόσο vegan όσο λέει;