Ένα μοναδικό γευστικό concept εγκαινιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Βαρούλκο. Πρόκειται για τις «Βραδιές Γαστρονομίας με Θεόνη», ένας θεσμός που συνδέει τη γαστρονομία με το πολυβραβευμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη.

Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκίνησε από το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος είναι άλλωστε και ο Brand Ambassador του μεταλλικού νερού Θεόνη. Οι θαλασσινές γεύσεις ανέδειξαν με ξεχωριστό τρόπο την πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η γυάλινη φιάλη του Θεόνη, η πιο premium εκδοχή του brand, που κυκλοφορεί σε Φυσικό Μεταλλικό και Ανθρακούχο νερό.

Το πολυβραβευμένο νερό Θεόνη αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα στην οροσειρά των Αγράφων και διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά όπως η σχετικά χαμηλή σκληρότητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, οι χαμηλές συγκεντρώσεις σε νιτρώδη/νιτρικά, το ασβέστιο καθώς και η εξαιρετική σύνθεσή του σε ανόργανα μεταλλικά άλατα.

Στο συγκεκριμένο event, την πρεμιέρα του νέου concept «Βραδιές Γαστρονομίας με Θεόνη», παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της γεύσης, του επιχειρηματικού ρεπορτάζ και του lifestyle.

Δείτε επίσης:
Η Θεόνη πρώτη ελληνική εταιρεία εμφιάλωσης νερού με πιστοποίηση CoVid-Shield

Τρεις νέες διεθνείς βραβεύσεις για το νερό ΘΕΟΝΗ

Ο Λευτέρης Λαζάρου επιμελείται το μενού στο White House restaurant στην Κέρκυρα